Velkommen til Reksta – ei levande øy i Flora kommune, Sogn og Fjordane

Sommarsol og vinnarlukke

Laurdag 12. juli var ein strålande sommardag – og basaren i Rekstakjellaren vart ein strålande suksess! Det flotte vêret gjorde truleg sitt til at ikkje fullt så mange som tidlegare år fann vegen til det gamle skulehuset på indre Reksta. Vi var likevel mange som kosa oss med kaffi, kaker, saft og masse lodd!

Det var god gammaldags basarstemning med åresal og trekking av gevinstar i alle storleikar og fasongar. Her gjekk folk lukkelege heim igjen etter eit par timars drøs – med alt frå heimespøta lubbar, huer og vottar til flytedressar og flugepisker “under armen”.

På basaren trekte vi og ut 4 heldige turgåarar som har skrive seg i bøkene på Vasslifjellet og Storefjellet – dei fekk kvar sitt gåvekort på sportsutstyr. Turaktiviteten har vore stor med til saman over 800 namn i turbøkene sidan basaren i fjor!

Basaren gav Reksta Ungdomslag heile 17.000 i kassa, og det er vi kjempefornøgde med! Pengane skal gå til vedlikehald av Rekstakjellaren – i tillegg til straumrekning og forsikring av bygget.

Reksta Ungdomslag takkar alle som stilte opp med gevinstar, kaker og vinnarlukke;) – slik at denne årlege tradisjonen er kjekk å halde på med!

Biletserie med 10 bilete — bla med å trykkje på pilene
Vist 341 gonger. Følgt av 2 personar.

Kommentarar

Hei Good Day Yo You All In One Fred, I Am Berit Haldis , Fra Norge , Her er mitt vitnesbyrd Om A Wonderful Spell Caster som hjalp meg Gjenopprett min Broken Marriage , Dr Tanasi Jobs Via ( tanasiajobs210@gmail.com ) My Husband Venstre Og slo opp med meg uten grunn å fortelle, og jeg fant ut at dette Wonderful Spell Doctor Hjelper Heal En venn av meg fra HIV , så jeg bestemte meg for å kontakte deg og fortelle henne mine problemer også , hun fortalte meg alt som er utført, og det skjedde akkurat som kvinnen har sagt , hvis du er i enhver familie problem eller åndelige problemer Hun kan også være en velsignelse til deg også .. Takk

Annonse

Nye bilder