Velkommen til Reksta – ei levande øy i Flora kommune, Sogn og Fjordane

Viser arkivet for mai, 2013

Hipp hurra for ein strålande 17. mai!!!

Årets 17. mai er no feira etter alle kunstens reglar her på Reksta. Gradestokken har krope over 20 talet, vinden har vore flau og sola har så vidt kikka innom :) eit strålande 17. mai vêr!

På indre Reksta starta vi med tog til Vasslifjellet på føremiddagen. Vi var 15 muntre turgåarar som var utstyrt med både fløyte og flagg. Ved Likjevatnet var det servering av kake, champagne og jordbær. Etter ein times tur med mange fotostogg undervegs, var det heim igjen for omkledning til den store 17. mai festen i Rognaldsvåg skulehus. Heile indre Reksta køyrde dei 5 kilometrane i pynta lastebil, med høg stemning om bord :)

Biletserie med 12 bilete — bla med å trykkje på pilene

I Rognaldsvåg var det nytt tog, som gjekk til både Rognsøya og Tofta, før vi møtte “byfolket” på kaia. Vi mangla musikk i toget, men med roping og hoing blir det likevel god stemning.

På skulen var det nydeleg rømmegraut og eit bognande kakebord – i kjent stil! Takk til Olaug og Ingrid som gjorde ein kjempejobb på kjøkenet!

Både små og store deltok på sekkeløp og 60 meteren i tillegg til idealtid til og frå ferista. Tusen takk til alle for ei strålande feiring!

Biletserie med 13 bilete — bla med å trykkje på pilene

17. mai feiring 2013

Alle er hjarteleg velkomne til årets 17. mai feiring i Rognaldsvåg.

Vi startar med tog kl 13.30 – og så går det slag i slag med rømmegraut, pølser, is, kaffi og masse kaker. Litt leikar blir det og tid til :)