Velkommen til Reksta – ei levande øy i Flora kommune, Sogn og Fjordane

Viser arkivet for februar, 2014

Aktivitetar med god plass

Etter at skulen vart lagt ned har aktiviteten dala – også på kveldstid – i huset. Det er no to faste aktivitetstilbod i skulehuset; sirkeltrening kvar måndag og kvinneforeining / klubb den siste tysdagen i månaden. Dette er trivelege samlingspunkt, med god plass til fleire! Det er berre å hive seg med :)

Sirkeltrening kvar måndag:
Vi startar kl 19.00 med oppvarming i 5 minutt. Etterpå skiftar vi rundt på 8 stasjonar, med mellom anna push up på matte, vekter, hoppetau, jogging på tjukkas m.m. – ei god blanding av styrke og kondisjon. Vi jobbar i eige tempo i eit minutt på kvar stasjon, og så har vi eit halvt minutt på å få pusten igjen og komme oss vidare til neste stasjon. Vanlegvis køyrer vi tre rundar på stasjonane før vi tøyer ut.

Kvinneforeining / klubbkveld:
Alle er hjarteleg velkomne til å ta med strikketøy og snakketøy, den siste tysdagen i månaden. Her blir det kaffi og litt å bite i, og sjølvsagt eit lite lotteri. Fint om folk har med tre små gevinstar og 30 kroner til å kjøpe lodd for. Vi skiftar på å ha ansvaret for kaffikoking og tilbehør. Her er eit glimt frå klubben

Foreiningskveldane er lagt inn på kalenderen her på sida. Det er berre å møte opp på skulen klokka 19.00 og bli med.
*Dei neste treffa blir: *
25. mars
29. april
27. mai
26. august